Glavni Konzole In Osebni Računalniki Kako izbrisati uporabnika na PS4

Kako izbrisati uporabnika na PS4



Kaj je treba vedeti

  • Pojdi do nastavitve > Nastavitve prijave > Upravljanje uporabnikov > Izbriši uporabnika . Izberite uporabniški račun, ki ga želite odstraniti > Izbriši .
  • Vsi podatki, povezani z uporabnikom, bodo izbrisani, prav tako igre, aplikacije in mediji, kupljeni s profilom.

V tem članku je razloženo, kako izbrišete uporabniške profile iz PlayStation 4, da sprostite prostor za igre in drugo večpredstavnostno vsebino, ki vam bo morda všeč.

pc ne prepozna zunanjega trdega diska

Kako izbrisati uporabnika iz vaše PlayStation

Medtem ko izbris uporabnikov iz vaše PlayStation 4 naredi prostor za več vaše vsebine, se boste morda želeli posvetovati s posameznikom, ki je ustvaril račun, preden nadaljujete, da ne izbrišete njegovih pomembnih informacij.

  1. Vpiši se v račun PlayStation na vašem PS4 in odprite nastavitve možnost na vrhu zaslona.

  2. Pomaknite se navzdol in izberite Vpiši se nastavitve možnost.

    Posnetek zaslona PlayStation, ki prikazuje nastavitve za prijavo.
  3. Pomaknite se navzdol in izberite Uporabnik Upravljanje možnost.

  4. Izberite Izbriši Uporabnik možnost.

  5. Izberite uporabniški račun, ki ga želite odstraniti iz vaše PlayStation.

    Posnetek zaslona PlayStationa, ki prikazuje uporabnike za brisanje
  6. Dejanje potrdite z izbiro Izbriši gumb.

Brisanje računa iz vaše PlayStation je drugačno od brisanje računa pri Sonyju . Ko je račun izbrisan iz vaše PlayStation, ga je še vedno mogoče znova prenesti iz Sonyjevih sistemov.

Kaj se zgodi z izbrisanim računom?

Pri brisanju računa PlayStation iz vašega sistema se izbrišejo vsi podatki, povezani z uporabnikom, vključno s shranjenimi podatki iger in posnetki zaslona. Poleg tega bodo vse igre, aplikacije ali mediji, kupljeni s profilom, postali nedostopni, saj bo odstranjena tudi licenca za to vsebino; izjema je, ko ima drug uporabnik v sistemu tudi licenco za zadevno gradivo.

kako spremeniti ozadje google koledarja -

Račune Playstation je mogoče znova prenesti v sistem, če želi uporabnik ponovno uporabiti vašo konzolo. Kot je opisano zgoraj, postopek brisanja ne odstrani v celoti računa iz Sonyjevega sistema; Če želite, da se račun v celoti izbriše, morate upoštevati drugačen postopek, vendar s tem izbrišete račun iz vašega sistema.

Če izbrišete uporabniški profil na vaši PlayStation 4, boste odstranili shranjene uporabniške podatke, posnetke zaslona in videoposnetke, ki jih je ustvaril uporabnik. Poleg tega ne bodo na voljo nobene licence za igre ali medije, ki jih je kupil uporabnik.

Kako se lahko izognem ustvarjanju računov za goste?

Včasih je prenos profila na vašo PlayStation preveč težaven; na primer, ko se nekdo želi samo pridružiti igri, ki jo igrate. Če potrebujete samo začasen račun, razmislite o ustvarjanju računa gosta za svojega obiskovalca. Namesto da se ob pozivu prijavite z uporabniškim računom, izberite Dodaj novega uporabnika možnost nato pa izberite možnost Račun gosta.

Računi gostov bodo po odjavi v celoti izbrisali vse povezane podatke. V račun za goste ne shranjujte ničesar, česar ne bi želeli izgubiti, ko se odjavite.

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Kako nastaviti tipkovnico z osvetlitvijo na vedno vklopljeno
Kako nastaviti tipkovnico z osvetlitvijo na vedno vklopljeno
Varno je reči, da je računalniška doba postala polnoletna. Minili so dnevi, ko v temi niste mogli tipkati brez namizne svetilke ali kakšnega drugega vira svetlobe. Danes ima večina računalnikov a
Spremenite število dni, da se vrnete na prejšnjo različico sistema Windows
Spremenite število dni, da se vrnete na prejšnjo različico sistema Windows
V operacijskem sistemu Windows 10 ima uporabnik le 10 dni časa, da opazi in preuči morebitne težave z novo zgradbo in jo odstrani. Število dni za vrnitev na prejšnjo različico sistema Windows 10 je mogoče spremeniti.
Kako pošiljati in prejemati besedilna sporočila v računalniku brez telefona
Kako pošiljati in prejemati besedilna sporočila v računalniku brez telefona
Pošiljanje kratkih sporočil je zelo priročno komunikacijsko sredstvo - zlasti za kratka sporočila ali pogovore, ki si ne zaslužijo telefonskega klica. Kaj pa, če morate nekomu sporočiti in telefona nimate pri sebi? Ali morda ti
Kako izbrisati vse opombe v programu Microsoft Word
Kako izbrisati vse opombe v programu Microsoft Word
Opombe in opombe so lahko zelo koristne, če želite dokumentu dodati komentarje, pojasnila in sklice. Omogočajo enostavno ločevanje dodatnih opomb od besedila. Vendar jih boste včasih dobili
PUBG: Kako igrati z boti
PUBG: Kako igrati z boti
Leta 2020 se je PUBG Corp, razvijalec znane streljačine battle royale, PUBG, odločil uvesti bote v javno srečanje. To je bilo implementirano v posodobitvi 7.2, razlog za to odločitev pa je bil povečati vrzel v spretnostih. Novejši igralci
Prenesite Deskthemepack Installer za Windows 7
Prenesite Deskthemepack Installer za Windows 7
Deskthemepack Installer za Windows 7. Deskthemepack Installer je edinstvena rešitev za uporabnike sistema Windows 7, ki omogoča namestitev tem Windows 8 z enim klikom. Pustite komentar ali si oglejte celoten opis Avtor: Sergey Tkachenko, https://winaero.com. https://winaero.com Prenesite »Deskthemepack Installer for Windows 7« Velikost: 58,26 Kb AdvertismentPCRepair: Odpravite težave s sistemom Windows. Vse. Povezava za prenos: kliknite
11 načinov, kako to popraviti, ko Waze ne deluje
11 načinov, kako to popraviti, ko Waze ne deluje
Kaj storiti, ko Waze ne naloži zemljevida, GPS ne deluje ali je kakšna druga težava z Waze. Običajno samo znova zaženite aplikacijo, če pa Waze ne deluje, morate samo počakati. Preizkusiti je še več, zato bomo obravnavali tudi to.