Glavni Umetnost Kako ugotoviti, ali je nekdo prebral vaše sporočilo GroupMe?

Kako ugotoviti, ali je nekdo prebral vaše sporočilo GroupMe?



GroupMe je priročno orodje, ki vam pomaga organizirati večje skupine ljudi. Za razliko od drugih aplikacij za pošiljanje besedilnih sporočil, ki se osredotočajo na pogovore ena na ena.

Kako ugotoviti, ali je nekdo prebral vaše sporočilo GroupMe?

Namesto tega se večinoma osredotoča na skupinske pogovore. Zato je vmesnik nekoliko drugačen in nekatere funkcije so lahko nekoliko zmedene ali pa jih sploh ni.

Če na primer želite vedeti, kdo je prebral vaše sporočilo GroupMe, boste morda presenečeni. Obstaja situacija, ko deluje, a pogosteje boste brezupno iskali obvestilo.

lahko spremenite svoje ime klicatelja v ligi legend

Kdaj lahko vidite obvestilo o branju

Samo en način lahko zagotovite, da je nekdo prebral vaše sporočilo GroupMe. To je samo, če uporabljate neposredno sporočilo.

Ko pošljete neposredno sporočilo uporabniku GroupMe, boste pod njim opazili majhno opozorilno sporočilo. To pomeni, da je vaše sporočilo prejelo prejemnika, vendar še vedno ni bilo odprto.

Ko drugi uporabnik odpre sporočilo in ga prebere, v spodnjem opozorilu piše Preberi. Tako boste vedeli, da je prejemnik odprl vaše sporočilo.

kako ugotoviti, ali je nekdo prebral sporočilo groupme

Na splošno ni velike razlike med GroupMe in drugimi aplikacijami za takojšnje sporočanje. Vsak ima svoj način, da vas obvesti, da je bilo vaše sporočilo prebrano ali videno.

Kaj pa skupinski klepeti GroupMe?

Na žalost v skupinskem klepetu GroupMe ni mogoče vedeti, kdo je prebral vaše sporočilo.

Orodje vam ne bo sporočilo, kateri član skupine je videl sporočilo. To je slabost v primerjavi z drugimi podobnimi aplikacijami za takojšnje sporočanje, kot je Messenger. Te aplikacije vas obvestijo, ko vsak posameznik prejme sporočilo.

Tudi tega ni mogoče rešiti. Torej, če želite vedeti, ali je določen član skupine prejel sporočilo, poskusite poslati neposredno sporočilo.

Kako poslati neposredno sporočilo na GroupMe?

Neposredno sporočilo je zasebni pogovor med vami in drugim uporabnikom GroupMe. Z njim lahko ugotovite, ali je določeni uporabnik prejel in prebral vaše sporočilo.

Ker GroupMe bolje deluje pri večjem številu uporabnikov, se individualni pogovori premaknejo nazaj v drugi načrt. Zato do njega ni enostavno dostopati.

Ampak tukaj je tisto, kar morate storiti.

  1. Odprite začetni zaslon aplikacije GroupMe.
  2. V zgornjem levem kotu aplikacije tapnite ikono menija (tri vodoravne črte).
    sporočila skupine
  3. Izberite meni Stiki, da odprete seznam stikov.
    če je nekdo prebral vaše sporočilo skupine
  4. Poiščite uporabnika, ki mu želite poslati sporočilo.
  5. Vnesite telo sporočila.
  6. Izberite Pošlji.

Obstaja tudi način, kako uporabniku poslati neposredno sporočilo, če si delite skupino.

  1. Odprite skupino z želenim uporabnikom na začetnem zaslonu GroupMe.
  2. Dotaknite se gumba Člani.
  3. Poiščite osebo, ki ji želite poslati sporočilo.
  4. Tapnite njegovo sliko profila (avatar).
  5. V spustnem meniju izberite Direct Message.

To vas bo preusmerilo v ločen pogovor s tem uporabnikom. Upoštevajte tudi, da uporabnikom SMS-ov ne morete pošiljati besedilnih sporočil prek neposrednega sporočila.

Ali lahko izbrišete sporočila, preden jih drugi vidijo?

GroupMe vam omogoča, da sporočila skrijete iz naprave, vendar jih ne morete izbrisati za vse. Če ste torej poslali nekaj, česar ne bi smeli, tega nikakor ne morete odstraniti. Drugi uporabniki jo bodo vseeno videli.

Če želite ta sporočila ali pogovore skriti iz naprave, sledite tem korakom:

  1. Na začetnem zaslonu GroupMe izberite pogovor, ki ga želite skriti.
  2. Poiščite sporočilo, ki ga želite skriti.
  3. Dolgo pritisnite to sporočilo, da odprete meni (ali z desno miškino tipko kliknite, če uporabljate računalnik).
  4. Tapnite Skrij sporočilo.

Če skrijete zadnje poslano sporočilo, ne boste mogli preveriti, ali ga je videl drugi uporabnik.

Ker pa vsa sporočila ostanejo v bazi, jih lahko razkrijete.

  1. Tapnite avatar posameznega uporabnika.
  2. Izberite Nastavitve.
  3. Dotaknite se možnosti Razkrij sporočila.

Na njem bodo prikazana vsa sporočila iz pogovora, ki ste jih prej skrili.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako izklopim potrdila o branju na GroupMe?

Če ne želite, da drug uporabnik ve za vaše interakcije z njegovimi sporočili, lahko izklopite potrdila o branju za DM GroupMe. V zgornjem levem kotu tapnite tri vodoravne črte. Od tam tapnite »Nastavitve«. Na koncu se pomaknite do možnosti Preberite potrdila in možnost izklopite.

To je tudi razlaga, kdaj ne morete videti računov druge osebe, ko ste ji poslali DM. Če je uporabniku onemogočena ta možnost, ne boste videli njegovih potrdil.

Ne vidim potrdila o branju druge osebe. So me blokirali?

Na žalost ne moremo biti prepričani, ali vas je blokiral drug uporabnik. Če potrdila o branju ne vidite, vendar se drugi uporabnik odzove na vaše sporočilo, ste lahko prepričani, da niste blokirani, je funkcija drugega uporabnika izklopljena.

Če pa se druga oseba ne odzove, v resnici ni nobene možnosti, da bi to povedala. Ko vas uporabnik blokira, lahko še vedno vidite njegova sporočila v skupinah. Nekateri uporabniki so navedli, da ko poskušajo poslati stik, ki jih je blokiral, sporočilo po nekaj minutah izgine. Vendar tega maja 2021 nismo mogli ponoviti.

pokemon go gen 2 posebni predmeti

Bodite pozorni na svoja sporočila

Vse skupaj je GroupMe odlično orodje za organizacijo večjih skupin, vendar je opazno pomanjkanje nekaterih funkcij.

Pomanjkanje možnosti Seen za skupinske pogovore lahko odvrne veliko uporabnikov. Če ste eden tistih, ki raje pozna stanje sporočila, boste morda želeli preklopiti na drugo aplikacijo.

Kaj menite o funkcijah GroupMe? Je pomanjkanje možnosti Seen dobro ali slabo? Delite svoje mnenje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Kako nastaviti tipkovnico z osvetlitvijo na vedno vklopljeno
Kako nastaviti tipkovnico z osvetlitvijo na vedno vklopljeno
Varno je reči, da je računalniška doba postala polnoletna. Minili so dnevi, ko v temi niste mogli tipkati brez namizne svetilke ali kakšnega drugega vira svetlobe. Danes ima večina računalnikov a
Spremenite število dni, da se vrnete na prejšnjo različico sistema Windows
Spremenite število dni, da se vrnete na prejšnjo različico sistema Windows
V operacijskem sistemu Windows 10 ima uporabnik le 10 dni časa, da opazi in preuči morebitne težave z novo zgradbo in jo odstrani. Število dni za vrnitev na prejšnjo različico sistema Windows 10 je mogoče spremeniti.
Kako pošiljati in prejemati besedilna sporočila v računalniku brez telefona
Kako pošiljati in prejemati besedilna sporočila v računalniku brez telefona
Pošiljanje kratkih sporočil je zelo priročno komunikacijsko sredstvo - zlasti za kratka sporočila ali pogovore, ki si ne zaslužijo telefonskega klica. Kaj pa, če morate nekomu sporočiti in telefona nimate pri sebi? Ali morda ti
Kako izbrisati vse opombe v programu Microsoft Word
Kako izbrisati vse opombe v programu Microsoft Word
Opombe in opombe so lahko zelo koristne, če želite dokumentu dodati komentarje, pojasnila in sklice. Omogočajo enostavno ločevanje dodatnih opomb od besedila. Vendar jih boste včasih dobili
PUBG: Kako igrati z boti
PUBG: Kako igrati z boti
Leta 2020 se je PUBG Corp, razvijalec znane streljačine battle royale, PUBG, odločil uvesti bote v javno srečanje. To je bilo implementirano v posodobitvi 7.2, razlog za to odločitev pa je bil povečati vrzel v spretnostih. Novejši igralci
Prenesite Deskthemepack Installer za Windows 7
Prenesite Deskthemepack Installer za Windows 7
Deskthemepack Installer za Windows 7. Deskthemepack Installer je edinstvena rešitev za uporabnike sistema Windows 7, ki omogoča namestitev tem Windows 8 z enim klikom. Pustite komentar ali si oglejte celoten opis Avtor: Sergey Tkachenko, https://winaero.com. https://winaero.com Prenesite »Deskthemepack Installer for Windows 7« Velikost: 58,26 Kb AdvertismentPCRepair: Odpravite težave s sistemom Windows. Vse. Povezava za prenos: kliknite
11 načinov, kako to popraviti, ko Waze ne deluje
11 načinov, kako to popraviti, ko Waze ne deluje
Kaj storiti, ko Waze ne naloži zemljevida, GPS ne deluje ali je kakšna druga težava z Waze. Običajno samo znova zaženite aplikacijo, če pa Waze ne deluje, morate samo počakati. Preizkusiti je še več, zato bomo obravnavali tudi to.