Life360 je zasnovan kot najboljša aplikacija za sledenje, saj ga je težko pretentati in težko ponarediti svojo lokacijo. Zaradi tega lahko nekateri člani vaših krogov menijo, da aplikacija posega v njihovo zasebnost, in se odločijo, da jo izbrišejo. Life360 lahko izbrišete na dva načina in morda ne boste takoj ugotovili, da je član to storil.

Profil Life360 lahko izbrišete ali samo aplikacijo, poleg tega pa lahko ustvarjalec kroga odstrani tudi posameznike. Odvisno od tega, kaj počnete, lahko pride do obvestila, da član ni več na voljo na Life360.
Kaj se zgodi, če nekdo izbriše aplikacijo Life360?
Če se član odloči, da bo izbrisal aplikacijo, skrbnik in drugi člani kroga ne bodo prejeli obvestila. To je logično, ker Life360 nima dostopa do nastavitev za iPhone ali Android. Če pa izbrišete aplikacijo, bo vaš profil odstranjen tudi iz sistema, krogi Life360 morda ne bodo takoj pobrali sprememb.
kako najti koordinate v minecraftu
Aplikacija lahko na primer prikaže zadnjo zabeleženo lokacijo, prikaže sledenje lokaciji zaustavljeno ali prikaže klicaj, dokler programska oprema ne registrira uporabnika. Potem lokacijskega svetilnika člana ni več in ne bo več prikazan v nobenem krogu.
Kaj se zgodi, če nekdo izbriše račun Life360?
Razvijalec ne posreduje nobenih informacij, če pride do obvestila, ko nekdo izbriše račun Life360. Kljub temu lahko zlahka ugotovite, da osebe ni več tam. Najprej se lokacija uporabnika preneha posodabljati in spet se lahko prikaže sporočilo, da je začasno izključena.
Toda ne mislite takoj, da je član izbrisal aplikacijo ali račun. Na lokaciji morda ni posodobitve, če ni omrežja, če je baterija pod 20% in ko se član odloči onemogočiti sledenje. Poleg tega so VPN-ji in tihi načini zelo dobri tudi pri zavajanju, kje je nekdo.
S tem v mislih boste morda želeli dostopati do menija Ljudje, prve ikone v spodnjem levem kotu zaslona. Tam bi morali najti uporabnikovo sliko profila in preveriti njegovo statistiko.
Če želite stvari razjasniti, z brisanjem računa odstranite vso zgodovino pogona, pripeta mesta in uporabnikov svetilnik. Z drugimi besedami, če ga račun izbrišete, ga ne boste mogli najti na zemljevidu. Njihov profil bo izginil.
Kako izbrisati račun Life360
Tapnite Nastavitve v spodnjem desnem kotu zaslona in v razdelku Univerzalne nastavitve izberite Račun. V naslednjem oknu izberite Izbriši račun in potrdite svojo izbiro tako, da tapnete Izbriši moj račun.
Pomembna opomba
Če izbrišete račun ali aplikacijo, se naročnina na premium ne prekliče samodejno. Za to morate dostopiti do aplikacije prek App Store ali PlayStore in tam odstraniti naročnino. Če ste plačali s kreditno kartico, se prijavite na račun banke / kreditne kartice, izberite Obračun in sledite navodilom za preklic.
Kaj se zgodi, če koga izbrišejo iz kroga?
Ustvarjalec kroga in / ali skrbnik imata pravice izbrisati člana. A to ni enako kot takrat, ko se oseba odloči, da bo račun odstranila iz aplikacije. Odstranitev iz kroga ne vpliva na profil člana, zgodovino pogona in druge beležene podatke.
Kljub temu informacije v tem določenem krogu ne bodo na voljo in odstavljeni član prejme obvestilo, da je izključen.
Kako izbrisati člana kroga
Najprej se morate prepričati, da ste prijavljeni s skrbniškimi pravicami. Nato odprite Nastavitve in se pomaknite do Upravljanje krogov. Če uporabljate več krogov, tapnite tistega, ki vsebuje presežnega člana, in izberite Izbriši člane kroga.
Na seznamu izberite člana, potrdite svojo izbiro in tapnite Shrani ali Končano, da spremembe začnejo veljati. Ta član bo takoj odstranjen in njegova zgodovina lokacij ne bo več na voljo.
Pogosto zastavljena vprašanja
Kako naj vem, ali je nekdo izbrisal aplikacijo?
Na žalost ni nobenega zanesljivega načina, da bi zagotovo rekli, ali je nekdo izbrisal aplikacijo, ne da bi imel dostop do svojega telefona. Videli pa boste sporočilo »Skupna raba lokacije zaustavljena« ali kaj podobnega.
Čeprav v krogu ni nobenih obvestil ali sporočil, da je nekdo izbrisal aplikacijo Life360, boste zagotovo vedeli, da nekaj ni v redu. Na primer, ne boste več videli odstotka baterije osebe.
Nazadnje, odvisno od tega, kdo je zadevna oseba, boste morda želeli preveriti njen telefon. Ne glede na to, ali uporabljate iPhone ali Android, v aplikaciji Life360 preverite trgovino Google Play ali Apple App Store. Če piše »Namesti« ali »Pridobi«, je oseba nima prenesene v telefon.
kako iti neposredno na glasovno pošto
Ali je enostavno ponarediti svojo lokacijo na Life360?
Uporabniki Androida imajo veliko lažji čas ponarejanje njihove lokacije na Life360 kot uporabniki iPhonea. To je zato, ker Apple ne podpira istih programov za ponarejanje kot trgovina Google Play.
Čeprav je to mogoče izvesti tako v Androidu kot v iOS-u, to ni najbolj preprost postopek.
Bo kdo vedel, da sem izključil svojo lokacijo?
Da. Ko v nastavitvah izklopite lokacijo telefona; Life360 bo zapolnil stanje zaustavitve skupne rabe lokacije. Na žalost je to del algoritma aplikacije in ga ni mogoče zaobiti.
Povohajte Delete
Kljub temu, da je programska oprema za sledenje, Life360 daje uporabnikom veliko prostora, da se lahko odločijo, ali želijo deliti informacije o lokaciji ali ne. Zato aplikacije ni treba izbrisati, razen če se nekdo odloči, da je ne bo več uporabljal. Kakor koli že, zelo enostavno je ugotoviti, ali je član izbrisal aplikacijo.
Ste že kdaj pomislili, da bi izbrisali Life360? Zakaj se po vašem mnenju uporabniki odločijo za brisanje? V spodnjem oddelku za komentarje nam dajte svoja dva centa.







