Glavni Twitter Kako trajno izbrisati račun X (prej Twitter).

Kako trajno izbrisati račun X (prej Twitter).



Kaj je treba vedeti

  • Najprej morate deaktivirati račun za 30 dni. Po tem bo izginil s spletnega mesta.
  • Če želite deaktivirati: Pojdite na več > Nastavitve in zasebnost > Vaš račun > Deaktiviraj svoj račun > Deaktiviraj.
  • Med 30-dnevnim čakanjem lahko svoje objave skrijete tako, da postanete zasebne.

Ta članek pojasnjuje, kako s postopkom deaktivacije trajno odstranite svoj račun X (prej Twitter) s platforme. Pojasnjuje tudi, kako skrijete svoje objave med deaktivacijo.

9 najboljših alternativ X (prej Twitter) v letu 2024

Kako deaktivirati in izbrisati račun X

Edini način za izbris računa X je, da ga pustite deaktiviranega 30 dni. Takrat bo platforma v celoti odstranila račun iz svojega sistema. Ko jih odstranite, bodo vse vaše objave trajno zapustile strežnike. Svoj vir lahko skrijete, preden izvedete korake za deaktivacijo računa.

Začnite postopek brisanja računa tako, da se prijavite, nato pa sledite tem korakom:

kako preiti z enega google pogona na drugega
  1. Izberite več na seznamu na levi strani vašega profila.

    Več v Twitter meniju
  2. V meniju, ki se prikaže, izberite Nastavitve in zasebnost .

    Nastavitve in zasebnost v Twitterju
  3. Pojdi do Vaš račun ( račun , v mobilni aplikaciji) > Deaktivirajte svoj račun .

    Your account>Deaktivirajte svoj račun na Twitterju
  4. Za nadaljevanje izberite Deaktiviraj .

    Vaš accountimg src=
  5. Potrdite geslo in izberite Deaktiviraj .

    Deaktiviraj povezavo v Twitterju

zdaj, ne vstopajte v račun 30 dni . Takrat bo platforma trajno izbrisala vaš račun. Drugi ljudje bodo lahko uporabljali vaš ročaj, vendar vse, kar ste prej delili, ne bo prikazano v nobenem novem računu.

Če vnesete račun pred koncem 30-dnevnega obdobja, samodejno znova aktivirate račun in boste morali s postopkom deaktivacije začeti znova.

Hitra varnost: skrijte svoj vir tako, da postanete zasebni

Če želite odstraniti svoje objave pred radovednimi očmi, ne da bi sploh deaktivirali račun, lahko svoj račun naredite zasebnega. Še vedno pa lahko kadar koli deaktivirate račun, ko skrijete vir.

Seveda bo vse, kar je zajeto s posnetkom zaslona in objavljeno na spletu, še vedno obstajalo. X nima nadzora nad tem, kaj ljudje objavljajo na drugih spletnih mestih.

Ko svoj račun naredite zasebnega, so edini ljudje, ki lahko berejo vaše objave, vaši sledilci. Nihče drug ne more dostopati do vaših podatkov, tudi če uporablja Google ali drugo tretjo osebo iskalnik . Ta korak je najhitrejši način, da svoj profil odstranite iz javnosti.

  1. Izberite več v meniju.

    Polje za potrditev gesla in gumb Deaktiviraj na Facebooku
  2. Izberite Nastavitve in zasebnost .

    Več v Twitter meniju
  3. Izberite Vaš račun .

    kako ponastaviti xbox 360 na tovarniške
    Nastavitve in zasebnost v Twitterju
  4. Izberite Podatki o računu in vnesite svoje geslo.

    Vaš račun v nastavitvah Twitterja
  5. Izberite Zaščiteni tviti .

    Informacije o računu v nastavitvah Twitterja
  6. Potrdite polje zraven Zaščiti moje tvite iti zasebno.

    Zaščiteni tviti v nastavitvah Twitterja

V mobilni aplikaciji pojdite na meni > Nastavitve in zasebnost > Zasebnost in varnost > vklopi Zaščitite svoje tvite .

Zaščitite svojo možnost tvitov na Twitterju

Če želite določeni osebi preprečiti ogled vašega profila, jo lahko blokirate. Vendar bodo še vedno lahko videli vaše objave, če se bodo odjavili s platforme.

Deaktiviranje v primerjavi z brisanjem

Pomembno je razlikovati med deaktiviranim in izbrisanim računom. V mnogih pogledih so enaki: vse reference na račun bodo zapustile v prvih nekaj dneh po deaktivaciji. Drugi uporabniki ne bodo mogli slediti računu ali iskati računa, vključno z iskanjem zgodovinskih objav, ki jih je ustvaril račun.

Vam (in vsem drugim) bo prav tako omejena uporaba uporabniškega imena deaktiviranega računa ali prijava za nov račun z e-poštnim naslovom deaktiviranega računa.

Deaktiviran račun je mogoče ponovno aktivirati, kar bo vrnilo vso njegovo vsebino, vendar le v 30 dneh.

kako poslušati spotify na razdor

Edini način za izbris računa je, da ga pustite deaktiviranega 30 dni. Ko je račun izbrisan, vsa vsebina trajno zapusti strežnike. Vsakdo lahko uporablja uporabniško ime za račun, vi pa lahko uporabite isti e-poštni naslov, da se prijavite za novega.

Kako ponovno aktivirati svoj račun

Če se v 30 dneh prijavite v račun, bo vse videti normalno, kot da ga niste nikoli zapustili. Nato boste prejeli e-poštno sporočilo, da je vaš račun ponovno aktiven.

Ne pozabite, da ne boste prejeli poziva z vprašanjem, ali želite, da se vaš račun ponovno aktivira. To se zgodi nemoteno, ko se znova prijavite, tako da, če želite, da se vaš račun trajno izbriše, se boste morali izogibati vsaj 30 dni.

Pomembno je vedeti, da računa ni mogoče trajno začasno ustaviti ali zamrzniti. Po 30 dneh bo vaš račun za vedno izginil. Lahko pa ga znova ustvarite z istim uporabniškim imenom in e-poštnim naslovom po 30 dneh. Manjkale bodo vse vaše posodobitve statusa in vsakdo, ki želi slediti računu, mu mora znova slediti.

Kako izbrisati enega ali vse svoje tvite

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Kako nastaviti tipkovnico z osvetlitvijo na vedno vklopljeno
Kako nastaviti tipkovnico z osvetlitvijo na vedno vklopljeno
Varno je reči, da je računalniška doba postala polnoletna. Minili so dnevi, ko v temi niste mogli tipkati brez namizne svetilke ali kakšnega drugega vira svetlobe. Danes ima večina računalnikov a
Spremenite število dni, da se vrnete na prejšnjo različico sistema Windows
Spremenite število dni, da se vrnete na prejšnjo različico sistema Windows
V operacijskem sistemu Windows 10 ima uporabnik le 10 dni časa, da opazi in preuči morebitne težave z novo zgradbo in jo odstrani. Število dni za vrnitev na prejšnjo različico sistema Windows 10 je mogoče spremeniti.
Kako pošiljati in prejemati besedilna sporočila v računalniku brez telefona
Kako pošiljati in prejemati besedilna sporočila v računalniku brez telefona
Pošiljanje kratkih sporočil je zelo priročno komunikacijsko sredstvo - zlasti za kratka sporočila ali pogovore, ki si ne zaslužijo telefonskega klica. Kaj pa, če morate nekomu sporočiti in telefona nimate pri sebi? Ali morda ti
Kako izbrisati vse opombe v programu Microsoft Word
Kako izbrisati vse opombe v programu Microsoft Word
Opombe in opombe so lahko zelo koristne, če želite dokumentu dodati komentarje, pojasnila in sklice. Omogočajo enostavno ločevanje dodatnih opomb od besedila. Vendar jih boste včasih dobili
PUBG: Kako igrati z boti
PUBG: Kako igrati z boti
Leta 2020 se je PUBG Corp, razvijalec znane streljačine battle royale, PUBG, odločil uvesti bote v javno srečanje. To je bilo implementirano v posodobitvi 7.2, razlog za to odločitev pa je bil povečati vrzel v spretnostih. Novejši igralci
Prenesite Deskthemepack Installer za Windows 7
Prenesite Deskthemepack Installer za Windows 7
Deskthemepack Installer za Windows 7. Deskthemepack Installer je edinstvena rešitev za uporabnike sistema Windows 7, ki omogoča namestitev tem Windows 8 z enim klikom. Pustite komentar ali si oglejte celoten opis Avtor: Sergey Tkachenko, https://winaero.com. https://winaero.com Prenesite »Deskthemepack Installer for Windows 7« Velikost: 58,26 Kb AdvertismentPCRepair: Odpravite težave s sistemom Windows. Vse. Povezava za prenos: kliknite
11 načinov, kako to popraviti, ko Waze ne deluje
11 načinov, kako to popraviti, ko Waze ne deluje
Kaj storiti, ko Waze ne naloži zemljevida, GPS ne deluje ali je kakšna druga težava z Waze. Običajno samo znova zaženite aplikacijo, če pa Waze ne deluje, morate samo počakati. Preizkusiti je še več, zato bomo obravnavali tudi to.